Sivujen käyttöehdot 

Voimassa 11.7.2023 ja siitä eteenpäin 

Tärkeätä!  

Lue tarkasti käyttöehdot ennen, kun käytät sivujen tekstiä tai Paloturvallisuusohjetta. Käyttämällä Paloturvallisuusohjetta tai sivujen sisältöä hyväksyt näitä käyttöehtoja. 

Yleistä 

Käyttöehdot säätelevät oikeutta kaikkeen Sivebin julkaisemien asiakirjojen käyttöön milloin tahansa nettisivuille kirjautumisen ulkopuolella, elleivät muut erityisehdot ole ensisijaisia. Käyttöehdot voivat muuttua. Viimeinen versio käyttöehdoista löytyy nettisivuilla. 

Sivujen käyttäjällä ei ole oikeuksia sisällölle muita osin, kun se mitä käyttöehdoissa on kirjoitettu. 

Käyttöoikeus 

Siveb myöntää käyttöehdoilla ilmaisen, päätettävissä, ei siirrettävissä rajoitetun lisenssin käyttäjille hyödyntämään sisällön alla olevalla eritetyllä tavalla. 

Käyttäjällä on oikeus linkittää omista verkkosivuilta paloturvallisuustarkastus.fi sivujen sisältöön. Käyttäjä sitoutuu linkittämään aina sisällön viimeiseen versioon.  

Käyttäjällä on oikeus tulostaa sivuilla julkaistua materiaalia käytettäväksi oman toiminnan paloturvallisuuden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Tämän lisäksi ei myönnetä oikeutta kopioida tai muutoin saattaa yleisön saataville Sivebin tai sen kumppaniverkoston tekijänoikeudella suojattua materiaalia, ellei siitä ole erikseen sovittu. 

Materiaalin käyttö ei saa olla harhaanjohtava tai yhteensopimaton Sivebin visiosta paloturvallisesta Suomesta. 

Lähdeviittaus 

Kaikessa käytössä on annettava oikea lähdeviittaus kyseiseen asiakirjaan tai muuhun sisältöön seuraavasti: Lähde www.paloturvallisuustarkastus.fi 

Merkintöjen muuttamista 

Käyttäjä ei saa muuttaa tai poistaa merkintöjä tai tietoja, joita käytetään asiakirjoissa tiedottamaan olemassa olevista immateriaalioikeuksista, esimerkiksi Sivebin tai kolmansien osapuolien omistamista tavaramerkeistä tai tekijänoikeuksista. 

Vastuu 

Käyttäjä vastaa siitä, että asiakirjan viimeisin versio on aina käytössä. Siveb ei takaa, suoraa tai epäsuoraa, verkkosivuston sisällön käytöstä tai sen käytön tuloksista. 

Käyttöehtojen muutokset 

Nämä käyttöehdot voivat muuttua. Siksi suosittelemme, että käyt tällä sivustolla säännöllisesti lukeaksesi käyttöehtojen uusimman version. Viimeisimmän version päivämäärä näkyy käyttöehtojen yläosassa 

Scroll to Top